ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το αποτέλεσμα είναι θετικό. Αυτά τα οποία συμφωνήθηκαν πολλοί δεν θα φανταζόντουσαν ότι μπορούσαν να επιτευχθούν πριν από μερικούς μήνες. Δεν πανηγυρίζουμε, απλά λέμε ότι αυτή η επίμονη προσπάθεια που έχει γίνει από την πλευρά μας έχει αλλάξει το κλίμα στην Ευρώπη», σημειώνει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.
«Ξέρουμε πολύ καλά τι είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, τι παραλάβαμε και πως έλεγαν ναι σε όλα. Μετά τη δύσκολη συμφωνία που κάναμε τα μέτρα τα οποία έχουμε πάρει έχουν τη δυσκολία τους, αλλά πιστεύω ότι ήταν ότι καλύτερο γινόταν και με μια λογική να μην πληγούν τα κοινωνικά στρώματα τα οποία είχαν πληγεί την προηγούμενη περίοδο», συμπλήρωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Συνεχίζοντας, ανέφερε ακόμα ότι στόχος είναι «να υπάρξει μία προσπάθεια διασποράς των βαρών σε εκείνους που μπορούν να συνεισφέρουν. Αυξάνοντας το ΑΕΠ θα υπάρξουν και οι δυνατότητες ελαφρύνσεων είτε από τους φόρους είτε στο εισόδημα των εργαζομένων», σχολίασε στη συνέντευξή του.
























































