ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα ρύθμιση με βάση τη φοροδοτική και εισφοροδοτική ικανότητα του κάθε οφειλέτη για χρέη προς Ταμεία και εφορίες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με την υπό επεξεργασία ρύθμιση το πλήθος και το ύψος των δόσεων θα προσδιορίζεται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να ανταποκρίνεται προσωποποιημένα και εξατομικευμένα στις δυνατότητες του κάθε οφειλέτη.
Στόχος είναι να εισρεύσει «ζεστό χρήμα» στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς οι ανείσπρακτες εισφορές αγγίζουν τα 29 δισ. ευρώ μόνο σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, όπως και να επανενταχθούν στο σύστημα χιλιάδες οφειλέτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του Έθνους, η λογική του νέου πλαισίου, που βρίσκεται υπό επεξεργασία, είναι να προσαρμόζεται στην ικανότητα του εκάστοτε οφειλέτη, ύστερα από έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων και της εισοδηματικής του κατάστασης.























































