ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Αστυνομία, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Ρόδος, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ασελγείς πράξεις και αποπλάνηση παιδιών συνελήφθη την Τετάρτη 52χρονος κάτοικος Ρόδου που κατηγορείται για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία ο 52χρονος προσέγγισε με αυτοκίνητο σχολεία της πόλης και προέβαινε σε ασελγείς-ακόλαστες και προσβλητικές πράξεις, παρατηρώντας διερχόμενες μαθήτριες. Ο δράστης εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι από το Σεπτέμβριο του 2015 ενεργούσε κατ’ επανάληψη, είτε στην κατοικία του είτε σε υπαίθριους χώρους, ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια δραστηριότητα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε ψηφιακό υλικό (βίντεο) με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών και 54 φαρμακευτικά σκευάσματα (δισκία) σεξουαλικής διέγερσης.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.























































