ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός σκότωσε τη Βρετανίδα βουλευτή Τζο Κοξ

Αυτός σκότωσε τη Βρετανίδα βουλευτή Τζο Κοξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ένα σπίτι στην μικρή πόλη Μπρίστολ κοντά στο Λιντς έχει επικεντρώσει τις έρευνές της η Σκότλαντ Γιαρντ, αναζητώντας στοιχεία για τον 52χρονο δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά της βουλευτού των Εργατικών Τζο Κοξ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian ο δράστης ονομάζεται Τόμας (Τόμι) Μερ (Thomas Mair) και έμενε σε μια σχετικώς απομονωμένη περιοχή της μικρής πόλης. Το σπίτι του έχει αποκλειστεί και ερευνάται από αστυνομικούς.

Τον είδαν λίγο πριν τη δολοφονία

Γείτονες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο Mair ζούσε σε αυτό το σπίτι τα τελευταία 40 χρόνια μαζί με μια γυναίκα. συγγενή του, η οποία όμως πέθανε μερικά χρόνια πριν, αφήνοντάς τον μόνο του.

Δυο γυναίκες που διαμένουν κοντά δήλωσαν ότι είχαν τον άνδρα μόλις μισή ώρα πριν την επίθεση. «Τον είδα να κρατάει μια τσάντα και να φοράει ένα καπέλο τύπο τζόκεϊ. Φαινόταν πολύ ήρεμος και κανονικός.» δηλώνει μια από τις κατοίκους και προσθέτει: «Ηταν ήσυχος άνθρωπος. Κλειστός χαρακτήρας. Τον γνωρίζαμε από τότε που περιποιείτο τους κήπους μας».

Φρόντιζε τους κήπους των γειτόνων του

Μια άλλη γειτόνισσα δήλωσε ότι δεν φαινόταν ο άνδρας να έχει κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα και ότι απλά ασχολείτο με το να περιποιείται τους κήπους της γειτονιάς.

Τα παιδιά της περιοχής τον περιγράφουν ως έναν ήσυχο άνθρωπο που εκνευριζόταν μόνον όταν φώναζαν πίσω από τον τοίχο της αυλής του.

«Ολα αυτά που ακούμε τώρα είναι σε πλήρη αντίθεση με τον άνθρωπο που εμείς γνωρίζαμε. Εμείς ξέραμε έναν άνθρωπο που βοηθούσε τους γύρω του εθελοντικά», είπε ένας άλλος γείτονας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ

Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου

Κρίθηκε ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για τις οικονομικές παραβιάσεις – Τι ακολουθεί

Στη Μονή Σινά ο Νικόλας Φαραντούρης: «Η ελληνική σημαία κυματίζει στη μέση της ερήμου, στην πιο κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή της Μέσης Ανατολής»

Γραπτή Ερώτηση Φαραντούρη προς την Κάγια Κάλας για Συμφωνία Μέκκας μεταξύ Τουρκίας, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr