Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καίγονται τα γραφεία των Τουρκικών Υπηρεσιών Πληροφοριών (φωτο)

Καίγονται τα γραφεία των Τουρκικών Υπηρεσιών Πληροφοριών (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν και είναι ακόμα οι πρώτες ώρες του πραξικοπήματος στην Τουρκία και είναι νωρίς να μιλήσουμε για εμφύλιο, οι εικόνες και οι πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω Twitter, φωτογραφίες και βίντεο, δείχνουν μάχες.

Οι ισλαμιστές οπαδοί του Ερντογάν και οι πιστές σε αυτόν δυνάμεις ασφαλείας φαίνεται ότι προβάλλουν αντίσταση στους πραξικοπηματίες, ιδιαίτερα μετά το κάλεσμα του Τούρκου Προέδρου, μέσω του CNN Turk από την υπηρεσία Skype, για αντίσταση στο πραξικόπημα.

Φωτογραφία δείχνει τα γραφεία της περιβόητης ΜΙΤ, της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να καίγονται. Πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται στον νυχτερινό ουρανό.

Για όσους γνωρίζουν τη σημασία της ΜΙΤ στο τουρκικό “βαθύ κράτος”, η εικόνα αυτή ισούται συμβολικά με την απόλυτη κατάρρευση του τουρκικού κράτους.

mit

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» οι ισραηλινές επιθέσεις στη Συρία

Η εκτίμηση Μπαρνέα: Πώς ο Διοικητής της Μοσάντ προέβλεψε την πτώση του καθεστώτος

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δηλώνει πως ο εχθρός «ηττήθηκε» σε γραπτό μήνυμα για το Νορούζ

Βρετανοί κρατούμενοι στο Ιράν χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες»

Συνελήφθη Ισραηλινός έφεδρος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr