ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο άνδρας που ξάπλωσε μπροστά στις ερπύστριες ενός τανκς που οδηγούσαν πραξικοπηματίες το βράδυ της Παρασκευής, και έγινε “σύμβολο” των ισλαμιστών της Τουρκίας που “έσωσαν” τη… “δημοκρατία”, δεν είναι Τούρκος αλλά Μαροκινός.
Όπως αποκαλύπτουν μιντιακοί ακτιβιστές στο Twitter, ονομάζεται Ρεντουάν Μπαΐχ (Redouan Baich) και μάλιστα φρόντισε ο ίδιος να “διαφημίσει” τον ηρωισμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην εύλογη απορία σας γιατί ένας Μαροκινός έπεσε μπροστά στις ερπύστριες ενός τουρκικού τανκ που συμμετείχε σε πραξικόπημα στην Τουρκία, η απάντηση είναι αυτονόητη: τι δουλειά έχουν 35.000 ξένοι τζιχαντιστές στη Συρία; Μα, ο αγώνας για το “χαλιφάτο” και το Ισλάμ δεν γνωρίζει σύνορα, ούτε έθνη. Μόνο τη θρησκεία του Προφήτη αναγνωρίζει και τον μεγάλο “σουλτάνο” της, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.























































