ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης” ήταν το μήνυμα που έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και του Γιώργου Αυτιά για τα περί ανεργίας στην Καστοριά.
Ο κ. Λοβέρδος αν και “ήσυχος” καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής, μόλις έλαβε το λόγο η βουλευτής της Καστοριάς θυμήθηκε ότι του έστειλαν ένα μήνυμα από την περιφέρειά της, ότι η ανεργία από το 2015 είναι η υψηλότερη από ποτέ.
“Είναι πραγματικότητα ότι η ανεργία στην Καστοριά είναι σε υψηλά ποσοστά. Μέχρι το 2014 το ποσοστό ανεργίας των νέων στη Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά ήταν το υψηλότερο στην Ευρώπη. Οφείλεται κυρίως στην παραγωγική ανασυγκρότηση και τον κλάδο της γουνοποιίας”.
“Η ανεργία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά σε ολόκληρη τη χώρα” πρόσθεσε η κα Τελιγιορίδου.
Απαντώντας στο επιχείρημα Λοβέρδου ότι η ανεργία αυξήθηκε, η βουλευτής Καστοριάς τόνισε παραπέμποντας στην περίοδο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ πως “κάνετε λάθος. Πραταθλητές της ανεργίας των νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν η Καστοριά όλα αυτά τα πέντε χρόνια”.
Καταλήγοντας η Ολυμπία Τελιγιορίδου στηλίτευσε “την υποκρισία του παλαιού πολιτικού συστήματος”.
“Από το 2008 και μετά και για πάνω από μία δεκαετία τα ελλείμματα δημοσιονομικά και τρεχουσών συναλλαγών εκτινάσσονταν. Όλοι έκαναν τους αδιάφορους για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα μίας μικρής ελίτ και μίας μικρής ολιγαρχίας και σήμερα έρχονται να μας αποκαλέσουν ψεύτες. Αυτοί που σήμερα μας αποκαλούν ψεύτες, το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν την παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.
























































