ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα του ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία των αντισταθμιστικών μέτρων για το ΕΚΑΣ.
Η τροπολογία αφορά τη θέσπιση για όσους, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 92 του ν.4387/2016, στερούνται τη παροχή ΕΚΑΣ, αντισταθμιστικών μέτρων, μέχρι τη τελική κατάργησή του.
«Με αυτή τη ρύθμιση καλύπτουμε το 40 με 70% των απωλειών που υπέστησαν οι δικαιούχοι ΕΚΑΣ», υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος καθώς προανήγγειλε την κατάθεση της τροπολογίας.
Ο υπουργός πρόσθεσε μάλιστα πως αυτά τα μέτρα είναι συνέχεια των χθεσινών πρωθυπουργικών εξαγγελιών για την προσπάθεια ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους.
Η Ν.Δ. και το Ποτάμι αντέδρασαν έντονα στην κατάθεση της τροπολογίας, ενώ ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος ακούστηκε να λέει «ντροπή, δεν θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους οι συνταξιούχοι».
Με άλλη τροπολογία δίδεται με απευθείας ανάθεση η προμήθεια ενσήμων ταινιών φορολογίας καπνού.
Η προμήθεια θα γίνεται από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με την επισήμανση ότι στην Ελλάδα ο μόνος πιστοποιημένος φορέας για τις ταινίες φορολογίας καπνού είναι η Τράπεζα της Ελλάδος.
























































