ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο μνημόνιο 7,7 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι προ πυλών τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του με αφορμή την την εκτίμηση της Κομισιόν ότι το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας είναι στα 14,9 δισεκατομμύρια για τα επόμενα χρόνια.
«Η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς προσωπικά διαψεύδονται από την ίδια την Κομισιόν, η οποία προαναγγέλλει νέο πακέτο μέτρων – μνημόνιο ύψους 7,7 δισ. για το 2015-17, ενώ ανεβάζει το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στα 14,9 δισ. για τα επόμενα χρόνια” υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
“Δεν μπορούν άλλο να κρύβονται. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο λαός δεν θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την καταστροφική πολιτική για τη χώρα και την κοινωνία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
























































