Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το αίτημα έκδοσης των 8 “πραξικοπηματιών”

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το αίτημα έκδοσης των 8 “πραξικοπηματιών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών μπαίνει σήμερα το αίτημα παροχής ασύλου που έχουν υποβάλλει οι οχτώ στρατιωτικοί από την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι στρατιωτικοί προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα.

Από χθες εν τω μεταξύ βρίσκεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης το αίτημα έκδοσης των 8 που υπέβαλε η Τουρκία, όπως επιβεβαιώθηκε και την Πέμπτη από το υπουργείο Εξωτερικών.

Στο αίτημα αναφέρεται ότι η Άγκυρα ζητεί την επιστροφή του στρατιωτικού προσωπικού που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο Sikorsky S70.

Το αίτημα αναφέρει, επίσης, πως οι Τούρκοι στρατιωτικοί που κρατούνται στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για παραβίαση του συντάγματος δια της βίας, απόπειρα δολοφονίας του προέδρου και εγκλημάτων κατά των νομοθετικών οργάνων και της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Για τον Ερντογάν Ελλάδα και Τουρκία έχουν πολλές διαφορές – «Δεν πρέπει να αγνοούμε άλλα αμφιλεγόμενα σημεία εστιάζοντας σε μία και μόνο διαφορά»

Συνεχίζονται οι «επιτυχίες» Μητσοτάκη – Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν θα θέσει στον Μητσοτάκη τον διαμοιρασμό του πλούτου της Ανατ. Μεσογείου

Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Le Figaro: Οι φασίστες Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι στη Γαλλία απειλούν βουλευτή, Αρμένιους, Έλληνες και Κούρδους

Εφρίν/Αφρίν: Τούρκοι και τζιχαντιστές ύψωσαν μνημείο τουρκικής κατοχής εκεί όπου στεκόταν ο αδριάντας του Κάουα του Σιδερά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr