ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό την προεδρία του Νίκου Κοτζιά συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο (ΠΣ) του ΠΡΑΤΤΩ και συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
Κατά τη συνεδρίαση, επαναβεβαιώθηκε η απόφαση της Κίνησης για εποικοδομητική στήριξη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, με συνεισφορά προτάσεων που θα βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.
Ως ιδιαίτερα θετικές αναγνωρίστηκαν οι πρωτοβουλίες για την σύγκληση της Συνόδου των Αθηνών και της Διάσκεψης της Ρόδου.
Ο πρόεδρος της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, ανέλυσε στα μέλη του ΠΣ τις πολιτικές εξελίξεις και προσδιόρισε τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΡΑΤΤΩ το προσεχές διάστημα.
Επίσης, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η εισήγηση του γραμματέα της Κίνησης, Κώστα Καραχάλιου, για τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις σε περιοχές της χώρας και τις σχεδιαζόμενες περιοδείες στελεχών της Κίνησης.
Στόχος είναι η διεύρυνση της επικοινωνίας με τους πολίτες, η ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η προβολή και προώθηση θέσεων της Κίνησης.
Τέλος, έγινε συζήτηση για οργανωτικά θέματα του ΠΡΑΤΤΩ.
























































