ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, Νέα Υόρκη, Φωτογραφίες,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πότε και ποιες περιοχές θα πληγούν
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάλεσμα σε επενδυτές από ολόκληρο τον κόσμο έκανε, την Δευτέρα το πρωί, από το βήμα του διεθνούς οικονομικού συνεδρίου Concordia, στην Νέα Υόρκη, o Bασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που μίλησε σε επενδυτές, παροσυσία πολλών ηγετών από την Ευρώπη, την Ασία, και τα Βαλκάνια, μεταξύ αυτών, ο πρώην επίτροπος της ΕΕ Μ. Μπαρόζο, τόνισε την ανάγκη για ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, λέγοντας πως “η χώρα μου δεν χρειάζεται άλλα δάνεια, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι επενδύσεις. Χρειαζόμαστε ευκαιρίες και όχι δανεικά, θα πρέπει να χτυπηθούν οι παθογένειες και να γίνουν μεταρρυθμίσεις”.


Ο κ. Λεβέντης μίλησε ακόμη και για το προσφυγικό ζητώντας από την διεθνή κοινότητα να πιέσει την Τουρκία, ώστε να εφαρμόσει την συμφωνία που έχει κάνει με την ΕΕ.
Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Λεβέντης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μ. Μπαρόζο, αλλά και με αμερικανούς επιχειρηματίες που βρίσκονται στο συνέδριο.
Τον κ. Λεβέντη συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Αμερική οι βουλευτές Μ. Γεωργιάδης και Γ. Κατσιαντώνης
























































