ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης σε δήλωσή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Ο κ. Σαββίδης σημειώνει πως «δεν έχω εκκρεμότητες, όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή».
Ερωτηθείς αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha», ο κ. Σαββιδης τόνισε:
Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει.
Ο ομογενής επιχειρηματίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. «Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού», είπε ο κ.Σαββίδης.























































