ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Διώτης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λίστα Λαγκάρντ, ΣΔΟΕ, Φοροδιαφυγή,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενώπιον της δικαιοσύνης καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης.
Ο Ιωάννης Διώτης θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας κατηγορούμενος για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος το οποίο αφορά τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση μετά το Ειδικό Δικαστήριο που δίκασε τον πρώην υπουργό Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς εντός της δικαστικής αιθούσης αναμένεται να βρεθεί για να καταθέσει ως πρώτος μάρτυρας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος του κ. Διώτη την επίμαχη περίοδο.
























































