ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Γύρω στα 420 εκ. χρωστούν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.» τόνισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης εξηγώντας ότι με δεδομένο ότι η συνολική κρατική χρηματοδότηση είναι από 5 – 10 εκ. με βάση τα ποσοστά των κομμάτων στις τελευταίες εκλογές χοντρικά θα λάβουν 1 εκ. στο ένα κόμμα και 400.000 στο άλλο.
Κατά συνέπεια η Ν.Δ. θα αποπληρώσει το δάνειο της σε 200 χρόνια και το ΠΑΣΟΚ σε 800 συμπέρανε ο γενικός γραμματέας υπενθυμίζοντας παλιότερη δήλωση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδη που είχε ζητήσει να κουρευτούν.
Κατά τα άλλα τα δύο κόμματα θεωρούν εξυπηρετούμενα τα δάνειά τους εστιάζοντας την κριτική τους στο δάνειο μόλις 5 εκ. δάνειο του ΣΥΡΙΖΑ, που εξυπηρετείται κανονικά.
Επιπλέον ο κ. Πουλάκης ανέφερε ότι στην Εξεταστική Επιτροπή ο κ. Πάσχας είπε ότι ελέχθησαν 10 μεγαλοδανειολήπτες, αλλά καθόλου από τα κόμματα, για τα οποία ξεκίνησαν κάποιοι έλεγχοι μετά το 2015-16.























































