ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οργή και αγανάκτηση, απογοήτευση και ανησυχία είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που νιώθουν για την κατάσταση στην Ελλάδα οι επτά στους δέκα πολίτες που συμμετείχαν στο μηνιαίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, που δημοσιεύει η Αυγή της Κυριακής.
Το 85% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 90% δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης και το 80% από τη λειτουργία της αντιπολίτευσης.
Το 42% θεωρεί ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το 23% κρίνει ως καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα.
Το 32% θεωρεί ότι κανένας από τους δύο δεν είναι κατάλληλος.
Το 51% τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής εκλογών, ενώ το 46% διαφωνεί με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Για το προσφυγικό, το 73% δηλώνει ότι μάλλον οι πρόσφυγες δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, ενώ αντίθετη άποψη έχει το 20% των ερωτηθέντων. Στο ερώτημα για το αν οι πρόσφυγες αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Ελλάδας, θετικά απαντά το 48% και αρνητικά το 45%.
























































