ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς δεν δέχεται το debate με τον Τσίπρα

Ο Σαμαράς δεν δέχεται το debate με τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Eπικοινωνιακό τέχνασμα του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την πρόταση για debate μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου.

Σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας, ο οποίος είναι υποψήφιος για ευρωπαϊκό αξίωμα στις ευρωεκλογές, δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη, όπου παρευρέθηκαν, βέβαια, οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει «ελληνικό debate» ανάμεσα στον ίδιο και στον Πρωθυπουργό, για θέματα άσχετα με τις ευρωεκλογές!».

Προσθέτει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θυμήθηκε» το όλο θέμα, αφού έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της η διακομματική επιτροπή, στην οποία ποτέ δεν είχε τεθεί κάποιο τέτοιο ζήτημα.

Όπως σημειώνει η κ. Ασημακοπούλου ο κ. Τσίπρας «ίσως νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του, και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι «δεν προλαβαίνει» να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη!».

Ως εκ τούτου η Νέα Δημοκρατία δεν παίρνει «στα σοβαρά αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Κι ανυπομονούμε να τον δούμε να συζητά με τους ανθυποψηφίους του στην Ευρώπη. Απαντήσεις, ασφαλώς, για όσα λέει θα πάρει και μέσα στην Ελλάδα. Αλλά με το διχαστικό ύφος που έχει επιλέξει, θα είναι καταδικασμένος σε μονόλογους μέσα στην Ελλάδα και σε πλήρη αφωνία στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...