ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Δίκτυα που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα έχουν διεισδύσει σε καναδικούς θεσμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη είναι συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για τη β’ αξιολόγηση.
Αντικείμενο της συνάντησης αυτής είναι το νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ αμέσως μετά στο τραπέζι των συζητήσεων με τον κ. Τσακαλώτο θα τεθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Στη σημερινή ατζέντα υπάρχουν επίσης τα θέματα της εκπαίδευσης, της διαφθοράς και της ενέργειας/κτηματολογίου, τα οποία θα συζητηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς.
Όπως έχει διαμηνύσει το οικονομικό επιτελείο, η αξιολόγηση πρέπει να έχει κλείσει έως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, για να ληφθούν και οι αποφάσεις για τη διευθέτηση του χρέους και την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της ΕΚΤ, αλλά και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
Επίσης με την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης θα εκταμιευθεί μια δόση ύψους 6,1 δισ. ευρώ.
























































