ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα Λαβρόφ στις Βρυξέλλες για τον αγωγό Turkish Stream

Μήνυμα Λαβρόφ στις Βρυξέλλες για τον αγωγό Turkish Stream
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόνο αν πάρουμε την έγκριση από τις Βρυξέλλες θα επεκτείνουμε την δεύτερη γραμμή του αγωγού Turksih Stream έως την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Μιλώντας κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο κ. Λαβρόφ ανέφερε ότι δεν παρατηρείται πρόοδος στις σχέσεις Ρωσίας – Δύσης, ενώ επεσήμανε ότι η Ρωσία τηρεί τις συμφωνίες του Μίσνκ και περιμένει να πράξει και το ίδιο η Ουκρανία.

«Πάντα τηρούμε τον λόγο μας, αυτό είναι παράδοση της διπλωματίας μας», πρόσθεσε.

Τι είπε για τη Συρία

Αναφερόμενος στη Συρία, σχολίασε ότι «κάποιοι επιθυμούν να μην γίνει ο διαχωρισμός της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης από τους μαχητές του “Μετώπου αλ Νούσρα”».

Μιλώντας για την παρούσα κατάσταση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον συστηματικό διάλογο που έχει θεσμοθετηθεί μεταξύ των δύο χωρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα από δόγματα

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

Η Ρωσία έπληξε πλοία και στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν την Ουκρανία σε Οδησσό και Μικολάιφ

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr