ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD),


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανάπτυξη 2% του ΑΕΠ προβλέπει για το 2017 στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), ενώ για το 2016 εκτιμάται μηδενική ανάπτυξη .
Σύμφωνα με έκθεση της EBRD, η ελληνική οικονομία αναδύεται από την ύφεση των τελευταίων ετών, με την Τράπεζα να εκτιμά ότι η χώρα μας πέρασε το σημείο καμπής.
Στην έκθεση γίνεται λόγος για μία καλή σεζόν στον τουρισμό, αλλά και για βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, που συντελούν στην ανάκαμψη της οικονομίας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, παρά τη συρρίκνωσή της κατά 0,7% το α’ εξάμηνο.
Κατά την EBRD, για το 2017 οι προοπτικές είναι ευνοϊκότερες, καθώς η εμπιστοσύνη και οι επενδύσεις θα συνεχίσουν να αυξάνονται, ωστόσο οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, τα μέτρα δημοσιονομικής λιτότητας και ορισμένες αδυναμίες στον χρηματοπιστωτικό τομέα, όπου τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα, θα περιορίσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης στο 2%.























































