ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό αφήνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Βόλου, η κ. Χρυσοβελώνη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ότι αποφάσισε να προτείνει να τεθεί εκτός κυβέρνησης η ίδια, στο πλαίσιο εσωκομματικών ισσοροπιών.
Η ίδια επισήμανε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τις απαντήσεις που έλαβε από τον κ. Καμμένο, μέσω των μηνυμάτων που αντάλλαξαν.
«Σίγουρα ένας ανασχηματισμός καθυστερεί εκ των πραγμάτων το κυβερνητικό έργο. Εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά. Δεν έχω απολύτως καμία πικρία με όσους συνεργάστηκα στην κυβέρνηση. Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ το πως χειρίστηκε το θέμα ο κ. Καμμένος. Δεν είμαι βέβαια αγνώμων απέναντί του. Φαίνεται όμως ότι εκείνος έχει πρόβλημα με μένα», τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.
























































