ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Φιλαδέλφεια,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που φορούσε από την ημέρα που αντικαταστάθηκαν οι όροι κρατήσεις της στις φυλακές, παραβίασε μια 44χρονη που εξέτιε ποινή για οικονομικό σκάνδαλο εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εταιρία η οποία παρακολουθούσε μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων τις κινήσεις της γυναίκας με το βραχιολάκι, ενημέρωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου τις Αρχές ότι η 44χρονη παραβίασε τους όρους για παραμονή κατ οίκον και ότι η τελευταία φορά που δόθηκε σήμα εντοπισμού της ήταν στη διασταύρωση Θεσσαλονίκης και Λαχανά στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Πράγματι, οι Αρχές εντόπισαν πεταμένο στο σημείο το βραχιολάκι και έχουν αρχίσει της αναζητήσεις.
Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται περιστατικό παραβίασης του λεγόμενου “ηλεκτρονικού ιμάντα” ενώ οι υπάλληλοι της υπεύθυνης εταιρίας προσπαθούν να διαπιστώσουν πως έγινε η παραβίαση στο σύστημα κάτι που μέχρι τώρα εθεωρείτο πρακτικά αδύνατον.























































