ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Αυνανισμός, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Επιδειξίας, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Φιλαδέλφεια, Νηπιαγωγείο, Παιδικός Σταθμός, Παλαιστίνιοι,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση και προβληματισμό εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/09, λίγο μετά τις 09.00, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.
Ένας 36χρονος Παλαιστίνιος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε δημόσιο χώρο, απέναντι από παιδικό σταθμό.
Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την άμεση αντίδραση μιας 34χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι είδε τον άνδρα να προβαίνει σε άσεμνη συμπεριφορά, έχοντας ως στόχο ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν στον χώρο του σταθμού.
Η καταγγελία της κινητοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φτάσουν γρήγορα στο σημείο, να εντοπίσουν τον ύποπτο και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.
Ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ειδικών Προστατευόμενων Μαρτύρων (ΤΔΕΕ) Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.























































