ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως 220.000 ευρώ

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως 220.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τράπεζα Πειραιώς,

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της ανανέωσης του ανθρώπινου δυναμικού της και με στόχο να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά και την τεχνολογία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους ηλικίας 55 ετών και άνω, με τουλάχιστον έξι χρόνια υπηρεσίας στην Τράπεζα, και προβλέπει ευνοϊκούς όρους και ενισχυμένα οικονομικά κίνητρα.

Το ανώτατο ποσό αποζημίωσης για άμεση αποχώρηση ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, ενώ για όσους επιλέξουν την αποχώρηση μέσω μακροχρόνιας άδειας, διάρκειας έως επτά ετών, το ποσό μπορεί να φτάσει τις 220.000 ευρώ.

Το ύψος της αποζημίωσης διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία, την προβλεπόμενη προσαύξηση για κάθε τέκνο, ανεξαρτήτως ηλικίας, και τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Στο πρόγραμμα διατηρούνται επίσης πρόσθετες παροχές, όπως η συνέχιση της ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής κάλυψης για διάστημα έως επτά ετών, καθώς και υπηρεσίες επαγγελματικής μετάβασης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

Από τη συμμετοχή εξαιρούνται, μεταξύ άλλων, εργαζόμενοι σε πελατοκεντρικές μονάδες, όπως οι πυλώνες PFM, CIB και Wealth & Asset Management, καθώς και εργαζόμενοι στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026. Η συμμετοχή είναι προαιρετική, ενώ δεν έχει τεθεί συγκεκριμένος στόχος συμμετοχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Πειραιώς χρηματοδοτεί το πρώτο δεξαμενόπλοιο τύπου LR2 στον κόσμο που αξιοποιεί την αιολική ενέργεια

Τράπεζα Πειραιώς: Καθαρά κέρδη 1,1 δισ. ευρώ το 2024

Η Πειραιώς Χρυσός Χορηγός στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «The Polar Express» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 41,7 εκατ. ευρώ σε πέντε τράπεζες και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Από την Eurobank θα ξεκινήσει η στρατηγική αποεπένδυσης του ΤΧΣ – Η διεκδίκηση του πέμπτου τραπεζικού πυλώνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr