Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγνώμη από τον Κατρούγκαλο, αλλιώς θα είναι κοινός συκοφάντης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγνώμη από τον Κατρούγκαλο, αλλιώς θα είναι κοινός συκοφάντης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να ζητήσει συγνώμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα όσα ψευδή έχει καταμαρτυρήσει για τον Γιώργο Κατρούγκαλο βασιζόμενος σε αναληθή δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής, καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση “δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Με σημερινό του δημοσίευμα, το «Βήμα της Κυριακής» εκφράζει τη λύπη του απέναντι στον υπουργό Γ.Κατρούγκαλο για τις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του που είχαν προκαλέσει και αγωγή εναντίον της εφημερίδας. Από τον Μάρτιο του 2015, οι αθλιότητες εναντίον του Γ.Κατρούγκαλου χρησιμοποιήθηκαν για να σπιλώσουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Μητσοτάκης , μάλιστα, είχε το θράσος τον Οκτώβριο του 2016 να αναπαράγει εκ νέου τις χυδαιότητες αυτές, παρόλο που είχαν ήδη ανακληθεί ως «ανακριβείς» και «αναληθείς» από τους εμπνευστές τους. Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να επιδείξει την απαιτούμενη ευθιξία και να ζητήσει συγνώμη, αλλιώς δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...