ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Τουρκία του Ερντογάν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν μέχρι και τα …Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την Bild οι αρχές στην Κωνσταντινούπολη απαγόρευσαν στους δασκάλους σε γερμανικό σχολείο της πόλης να μαθαίνουν στους μαθητές τις παραδόσεις των Χριστουγέννων.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μαθητές του γερμανικού σχολείου της Κωνσταντινούπολης διδάσκονταν για τα έθιμα και τις παραδόσεις των Χριστουγέννων στο πλαίσιο των μαθημάτων τους.
Ο διευθυντής του Γυμνασίου της Κωνσταντινούπολης ανέφερε με σχετικό e-mail ότι οι μαθητές δεν διδάσκονται τίποτα σχετικό με την παράδοση των Χριστουγέννων και την χριστιανική γιορτή.
Η τουρκική διεύθυνση του σχολείου ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί καθώς ματαίωσε και τη συμμετοχή της σχολικής χορωδίας στη παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Γενικό Προξενείο της Γερμανίας.























































