ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παντελής Παντελίδης, Τροχαίο,


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φωτογραφία από το κατεστραμμένο εσωτερικό της μοιραίας μαύρης Mερσεντές ML63 AMG του Παντελή Παντελίδη είδε το φως της δημοσιότητας στην ιστοσελίδα newsauto.gr.
Στην φωτογραφία φαίνεται η κατεστραμμένη εμπρός δεξιά κολόνα του μεγάλου τζιπ, οι (πλευρικοί) αερόσακοι κεφαλής που ενεργοποιήθηκαν κατά τη σύγκρουση από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά και τα ίχνη αίματος, τα οποία οι Αρχές απέδειξαν πως ανήκουν στον Παντελή Παντελίδη.

Η οικογένεια με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες, υποστηρίζει ένθερμα πως το παιδί τους δεν βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι στη θέση του οδηγού, εκείνο το πρωινό της 18 Φεβρουαρίου του 2016. Ωστόσο, αυτό ακόμη δεν έχει αποδειχτεί, μιας και στις φωτογραφίες, φαίνονται οι εσκεμμένα πατημένες ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην ενεργοποιείται ο βομβητής μη χρησιμοποίησης τους.























































