ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Απολύτως εκτεθειμένος με τις επιλογές του” είναι ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η οποία αναφέρεται στο ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Καρυπίδη.
Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για υποστήριξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, προς τον κ. Καρυπίδη.
Σημειώνεται μάλιστα ότι ο κ. Κασιδιάρης, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που υπενθύμιζαν ότι ο κ. Καρυπίδης τού είχε πάρει τηλεφωνική συνέντευξη στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής του στο παρελθόν, έγραψε χθες ειρωνικά στο Twitter τα εξής: «Ο κ. Καρυπίδης, που τόλμησε να μου δώσει βήμα, πρέπει άμεσα να τουφεκιστεί, να ανασκολοπιστεί και στο τέλος να καεί προς παραδειγματισμό».
“Η απρέπεια και το θράσος δεν συνιστούν πρόταση πολιτικής”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Λιτή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ:
“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται μαθήματα σε θέματα που αφορούν τις αντιεθνικιστικές, αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές πεποιθήσεις του από τον κ. Βενιζέλο και την εναπομείνασα παρέα του”.
Διαβάστε ακόμα: Τι απαντά ο Θ. Καρυπίδης στις κατηγορίες για «αντισημιτισμό»
























































