ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Πότε και ποιες περιοχές θα πληγούν
Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε γυναικεία τσάντα - Στους έξι οι αγνοούμενοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εξαφάνιση του ευρώ μέσα στην επόμενη δεκαετία προέβλεψε ο υποψήφιος για τη Γαλλική Προεδρία, Εμανουέλ Μακρόν, εάν δεν γίνουν άμεσα μεγάλες μεταρρυθμίσεις.
Μιλώντας σε πανεπιστήμιο του Βερολίνου ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας ανέφερε ότι το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα είναι ανολοκλήρωτο και δεν μπορεί να διαρκέσει εάν δεν υπάρξουν μεγάλες μεταρρυθμίσεις.
Μιλώντας για το ευρώ ο Μακρόν είπε ότι δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει κυριαρχία έναντι του δολαρίου, ούτε όμως και μια φυσική σύγκλιση μεταξύ των διαφόρων κρατών μελών.
Ο Ε. Μακρόν πιστεύει ότι η Γερμανία και η Γαλλία είναι οι δύο κύριες δυνάμεις που είναι σε θέση να αλλάξουν την κατάσταση. Πιστεύει ότι η Γαλλία πρέπει να μεταρρυθμίσει την αγορά εργασίας και το εκπαιδευτικό σύστημα για την αναζωογόνηση της οικονομικής ανάπτυξης. Όσο για τη Γερμανία, είπε πως επωφελείται από την παρούσα κατάσταση σε βάρος των ασθενέστερων κρατών-μελών.
Η δυσλειτουργία του ευρώ ωφελεί τη Γερμανία, είπε ο Μακρόν, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει στροφή από τη λιτότητα στις επενδύσεις.























































