ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες, η γκρι φώκια που κολυμπάει αυτή την εποχή γύρω από τη Ρόδο, εμφανίστηκε στην παραλία των Κρητικών αυτή τη φορά, απέναντι ακριβώς από τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Ρόδος Πάλας και Καψής.
Όπως γράφει η εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ, η φώκια αυτή, φαίνεται από τις πρώτες εκτιμήσεις ότι πάσχει από παθολογικό πρόβλημα. Δεν φαίνεται χτυπημένη αλά οι ειδικοί προβληματίζονται για το γεγονός ότι δεν αντιδρά με την παρουσία του κόσμου και παραμένει στην παραλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, η ίδια φώκια βγήκε πριν από ένα περίπου μήνα, και στην παραλία του Λαδικού, γεγονός που προκάλεσε και πάλι την κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών.
Η περιέργεια πάντως δεκάδων συμπολιτών μας ήταν έντονη καθώς στο σημείο από νωρίς το πρωί βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι ακόμα και μικρά παιδιά για να δουν από κοντά τη γκρι φώκια.
Μιλώντας στην ΡΟΔΙΑΚΗ ο διευθυντής του υδροβιολογικού σταθμού της Ρόδου δρ. Ανδρέας Σιούλας, επισήμανε ότι η φώκια θα πρέπει να μείνει στην παραλία με ησυχία, ανενόχλητη από ανθρώπινη παρουσία και να προσπαθήσει από μόνη της να επιστρέψει στον φυσικό της κόσμο.























































