ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Μαρινόπουλος ΑΕ, Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, Σκλαβενίτης, Τράπεζες,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Η Google στέλνει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Διάστημα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από τη νομική εκπροσώπηση της γιατρίνας του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος ΑΕ.
Με την απόφασή του το Πρωτοδικείο άναψε το “πράσινο φως” για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας, δηλαδή της εξαγοράς της από τον όμιλο Σκλαβενίτη.
Υπενθυμίζεται ότι η 14η Φεβρουαρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σχετικής συμφωνίας, σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί από τις τράπεζες και τους δύο επιχειρηματικούς ομίλους.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης έχουν εξαντληθεί με την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων και η πληρωμή του 30% του μισθού του Δεκεμβρίου στους 10.800 εργαζομένους είναι επιπλέον έμμεση χρηματοδότηση από τον όμιλο Σκλαβενίτη -καταβλήθηκε από τις εισπράξεις των πωλήσεων οι οποίες δεν αποδόθηκαν, η οποία δεν προβλεπόταν από καμία συμφωνία και αποτελούσε αποκλειστικά πρωτοβουλία της οικογένειας Σκλαβενίτη.























































