ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίθεση Καλάσνικοφ, Μεξικό,


















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» - Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο
Σκιές σύγκρουσης συμφερόντων για τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Τουρκία, Τομ Μπάρακ, για αγωγό $15 δισ. σε Ιράκ και Συρία
Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή - Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»
Αλ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης βάζει τους Γάλλους να ζητήσουν άδεια από τους Τούρκους για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 τραυματίστηκαν από την επίθεση ενόπλου σε νυχτερινό κλαμπ στο Πλάγια ντελ Κάρμεν, το τουριστικό παραθαλάσσιο θέρετρο στο ανατολικό Μεξικό.
Η επίθεση έγινε στη διάρκεια ενός ηλεκτρονικού μουσικού φεστιβάλ. Μεταξύ των νεκρών, είναι και ξένοι πολίτες.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Μεξικό επιβεβαίωσε ότι μεταξύ των νεκρών, συμπεριλαμβάνεται κι ένας Αμερικανός πολίτης. Ένας Καναδός, ένας Ιταλός κι ένας Μεξικανός είναι επίσης μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης. Η εθνικότητα του πέμπτου θύματος, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.
Οι αρχές είχαν νωρίτερα δηλώσει ότι ένας δεύτερος Καναδός κι ένας Κολομβιανός σκοτώθηκαν από την επίθεση. Ωστόσο, ένας από αυτούς έχασε τη ζωή στον πανικό που ακολούθησε μετά την επίθεση, όταν όλοι προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν το κλαμπ.
Ο ένοπλος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ η υπόθεση αυτή, δε διερευνάται ως τρομοκρατική ενέργεια.























































