ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο μακροβιότερος κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών της Κύπρου, Ανδρέας Αριστοδήμου, γνωστός ως «Γιουρούκκης».
Ο Αριστοδήμου, πέρασε την πύλη των φυλακών, όταν ήταν 24 χρονών. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια για δύο φόνους.
Εξέτισε ποινή 26 χρόνων και αποφυλακίστηκε στις 5 Ιουνίου 2012, με τους όρους να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, να επισκέπτεται αστυνομικό σταθμό και να συνεργάζεται με τον επιτηρητή του.
Η επιτροπή του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Επ’ Αδεία είχε αποδεχτεί ότι κατά την κράτησή του ο «Γιουρούκκης» έδειξε σωστή συμπεριφορά, αφού «παραδέχθηκε τα λάθη του και αναγνώρισε τη σοβαρότητα των αδικημάτων που διέπραξε».
Οι φόνοι, τους οποίους είχε διαπράξει ήταν του καλλιτεχνικού πράκτορα Αρτίν και της Μαίρης Τελώνη.
Πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, διαγνώστηκε ότι ο Αριστοδήμου έπασχε από σοβαρή ασθένεια και τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού είχε επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του.























































