ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, λόγω του ξαφνικού θανάτου του βουλευτή του και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.
Όπως ανακοινώθηκε από τα γραφεία της Ν.Δ.:
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του Κόμματος και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.
Οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, αλλά και οι συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο δεν θα πραγματοποιηθούν.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα μιλήσει στις 19:30, στον κινηματογράφο «Αστόρια», στο Ηράκλειο Κρήτης.»
























































