ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία σήμερα διαθέτει κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες της τα επόμενα 50 χρόνια, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο CERAWeek που πραγματοποιείται στο Χιούστον των ΗΠΑ.
«Θέλω να πω ότι στη Ρωσία έχουμε μεγάλα αποθέματα υδρογονανθράκων, πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα». Για την ακρίβεια, σήμερα έχουμε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που επαρκούν για 50 και πλέον χρόνια, αλλά και τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων στην υφαλοκρηπίδα της Αρκτικής» είπε χαρακτηριστικά ο ρώσος υπουργός Ενέργειας.
Αναφερόμενος στο θέμα των επιπτώσεων που είχαν οι οικονομικές κυρώσεις και οι χαμηλές τιμές πετρελαίου στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες, ο Αλεξάντρ Νόβακ επισήμανε ότι όχι μόνο άντεξαν τις επιπτώσεις αυτές μέσα σε μια πολύπλοκη κατάσταση, αλλά βελτίωσαν και την απόδοση τους.
«Οι εταιρείες δεν αύξησαν μόνο την παραγωγική τους ισχύ και την αποτελεσματικότητα τους, αλλά κατάφεραν και να μειώσουν το κόστος της εξόρυξης, που κυμαίνεται στα 10-15 δολάρια το βαρέλι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νόβακ.























































