ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρώσος υπουργός: Έχουμε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου για 50 χρόνια

Ρώσος υπουργός:  Έχουμε  κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου για 50 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία σήμερα διαθέτει κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες της τα επόμενα 50 χρόνια, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο CERAWeek που πραγματοποιείται στο Χιούστον των ΗΠΑ.

“Τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων στην υφαλοκρηπίδα της Αρκτικής”

«Θέλω να πω ότι στη Ρωσία έχουμε μεγάλα αποθέματα υδρογονανθράκων, πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα». Για την ακρίβεια, σήμερα έχουμε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που επαρκούν για 50 και πλέον χρόνια, αλλά και τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων στην υφαλοκρηπίδα της Αρκτικής» είπε χαρακτηριστικά ο ρώσος υπουργός Ενέργειας.

Αναφερόμενος στο θέμα των επιπτώσεων που είχαν οι οικονομικές κυρώσεις και οι χαμηλές τιμές πετρελαίου στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες, ο Αλεξάντρ Νόβακ επισήμανε ότι όχι μόνο άντεξαν τις επιπτώσεις αυτές μέσα σε μια πολύπλοκη κατάσταση, αλλά βελτίωσαν και την απόδοση τους.

«Οι εταιρείες δεν αύξησαν μόνο την παραγωγική τους ισχύ και την αποτελεσματικότητα τους, αλλά κατάφεραν και να μειώσουν το κόστος της εξόρυξης, που κυμαίνεται στα 10-15 δολάρια το βαρέλι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νόβακ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού

Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»

Μαυριτανία – Ένας υπέροχος κόσμος

Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)

Ρωσία: Επτά νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, από ουκρανική επίθεση με drone σε παραλία (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr