ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όσοι ξένοι δισεκατομμυριούχοι πιστοί… προσέλθετε αφού η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να ανταγωνιστεί προορισμούς όπως η Ισπανία και η Βρετανία και να θεσπίσει έναν φόρο ανεξαρτήτως εισοδήματος (“flat tax”) τόσο για ομογενείς όσο και για ξένους με μεγάλη περιουσία που θα ήθελαν να μετοικήσουν στην Ιταλία.
Ο ενιαίος αυτός συντελεστής φορολόγησης ανέρχεται σε 100.000 ευρώ τον χρόνο για όλους τους Ιταλούς οι οποίοι έζησαν για χρόνια στο εξωτερικό, ή ξένους με μεγάλη περιουσία (ακόμη και δισεκατομμυριούχους), αν αποφασίσουν να μετακομίσουν στην Ιταλία με την οικογένειά τους.
Μοναδική αναγκαία προϋπόθεση, να έχουν διαμείνει μόνιμα σε χώρα του εξωτερικού, για εννιά χρόνια στο διάστημα της τελευταίας δεκαετίας.
Τα μέλη της οικογένειας των μεγαλοεισοδηματιών που θα μεταναστεύσουν στην Ιταλία θα μπορούν να καταβάλουν πάγιο φόρο 25.000 ευρώ το χρόνο στο ιταλικό υπουργείο Οικονομικών – ανεξάρτητα από το ύψος των αποδοχών τους ή των περιουσιακών τους στοιχείων.
Στόχος, φυσικά, αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι να αυξηθούν οι εισπράξεις για το ιταλικό δημόσιο, αλλά και να μετατραπεί η Ιταλία σε «ελκυστικό τόπο διαμονής», για μεγιστάνες από όλο τον πλανήτη.























































