ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος άσκησε σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας και σε δήλωσή του κάλεσε τους ψηφοφόρους να αποδοκιμάσουν τις επιλογές των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, απορρίπτοντας στα πρόσωπά τους “τα μνημόνια”.
“Θέλω να θυμίσω στους Έλληνες πολίτες ότι δεν θα πρέπει αύριο το πρωί να επιτρέψουμε να κάνουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου την επόμενη των δημοτικών εκλογών του 2010. Να μην πουν δηλαδή, ότι ο ελληνικός λαός ενέκρινε τα μνημόνια» είπε ο κ.Καμμένος.
Τέλος συνεχάρη τους υποψήφιους για τον προεκλογικό τους αγώνα, και ευχήθηκε στους υποψήφιους του κόμματός του “καλά αποτελέσματα.
Δείτε την δήλωση:
























































