Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αποστολέας της βόμβας στον Σόιμπλε έχει ελληνική διεύθυνση – Τι απαντούν οι ελληνικές Αρχές

Ο αποστολέας της βόμβας στον Σόιμπλε έχει ελληνική διεύθυνση – Τι απαντούν οι ελληνικές Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πληροφορία ότι ο αποστολέας του πακέτου με τα εκρηκτικά στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε ελληνική διεύθυνση διαρρέουν Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, το gratis-mmorpg.com αναφέρει ότι «μετά από ακριβή εξέταση, βρέθηκαν καλώδια και μίγμα εκρηκτικών το οποίο χρησιμοποιείται στην πυροτεχνουργία. Ο παραλήπτης του δέματος ήταν αποκλειστικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ως αποστολέας, παρουσιάζεται διεύθυνση από την Ελλάδα, ενώ όπως φαίνεται, τα ΕΛΤΑ απέστειλαν κανονικά το παγιδευμένο με εκρηκτικά, πακέτο».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι αναφορές σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ ότι ο αποστολέας της βόμβας που εντοπίστηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να είναι από την Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμό και στην Ελληνική Αστυνομία.

Ανώτατες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν στον enikos.gr πως λόγω των δημοσιευμάτων απευθύνθηκαν στον σύνδεσμο της γερμανικής αστυνομίας για να τους αναφέρει εάν οι συγκεκριμένες πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι ελληνικές αρχές δεν έχουν πάρει απάντηση από τον σύνδεσμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Μερτς: Η Γερμανία «θα είχε συμβουλεύσει» τις ΗΠΑ να μην κάνουν πόλεμο κατά του Ιράν – Δεν θα λάβουμε μέρος

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Φρίντριχ Μερτς: «Ο πόλεμος (κατά του Ιράν) δεν αποτελεί ζήτημα του ΝΑΤΟ» – Δεν συμμετέχουμε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...