ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι πολίτες σήμερα τη ψήφο τους άνοιξαν νέο δρόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών.
«Το αποτέλεσμα στην Αθήνα και την Αττική αναδεικνύουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρό παράγοντα και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για ένα «νέο αυτοδιοικητικό χάρτη». Άλλωστε, «δεν υπάρχει προηγούμενο, κυβερνητικό κόμμα να είναι εκτός δεύτερου γύρου», όπως είπε.
«Την επόμενη εβδομάδα η Αθήνα και η Αττική θα γυρίσουν σελίδα», δήλωσε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε τη θέση πως οι «ευρωεκλογές θα είναι το δημοψήφισμα που ποτέ δεν έγινε στον τόπο για το μνημόνιο».
«Θα είναι το δημοψήφισμα για το αν η πατρίδα μας θα αποκτήσει ξανά αξιοπρέπεια και στην Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους πολίτες «σε συστράτευση» ό,τι κι αν ψήφισαν.
«Η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανέναν εκτός από το λαό της. Την επόμενη Κυριακή η ψήφος μας δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
























































