ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας Άντερς Σάμουελσον ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα καλέσει στο υπουργείο Εξωτερικών τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Κοπεγχάγη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις απειλές που έχουν δεχθεί Δανοί τουρκικής καταγωγής που επικρίνουν τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά τη δημοσίευση άρθρου στην εφημερίδα Berlingske, στο οποίο Δανοί που έχουν διπλή υπηκοότητα δηλώνουν ότι έλαβαν απειλές ότι θα καταγγελθούν για «εσχάτη προδοσία« ή ότι οι οικογένειές τους στην Τουρκία θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.
«Είναι απαράδεκτο», δήλωσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση DR ο επικεφαλής της διπλωματίας της Δανίας.
«Αυτό που επέλεξα να κάνω είναι να ζητήσω από το υπουργείο μου να καλέσει τον Τούρκο πρεσβευτή σε μια συνάντηση αύριο (Δευτέρα) ώστε να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τι γνωρίζουν και ενδεχομένως τι δεν γνωρίζουν», συνέχισε.























































