ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρώπη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φασισμός,


















































Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»
Το ιρανικό ριάλ κατέρρευσε - ΔΕΝ έχει καμία αξία
Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»
Κυψέλη: Πρώτα έσφαξαν το βρέφος και μετά το κατέψυξαν! Βρέθηκαν ναρκωτικά και σεξουαλικά αντικείμενα
Μάριο Νόφαλ: «Ενώ όλοι διαφωνούν για το ποιος πρέπει να ελέγχει τον νότιο Λίβανο, η Αθήνα συνεχίζει αθόρυβα να στέλνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου η Τουρκία μπορεί να αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Ευρώπη», δήλωσε σήμερα Τρίτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα «φασιστική και σκληρή» η οποία θυμίζει εκείνην της εποχής πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης είναι τεταμένες με την Άγκυρα να κατηγορεί τη Γερμανία και την Ολλανδία ότι εφαρμόζουν «ναζιστικές μεθόδους» απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις στις οποίες επρόκειτο να παρευρεθούν και Τούρκοι υπουργοί ενόψει του δημοψηφίσματος.
«Η Τουρκία δεν απειλείται πια από τη διαδικασία ένταξης στην ΕΕ», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε ότι, από τώρα και στο εξής, «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν Ευρωπαίο να κατασκοπεύει σε τουρκικό έδαφος με άλλα προσχήματα».























































