ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Εμείς διαπραγματευόμαστε όσο μπορούμε πιο σκληρά και ρεαλιστικά, χωρίς να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, προσπαθώντας να επιτύχουμε τα λιγότερα δύσκολα μέτρα, όπως και τα καλύτερα δυνατόν αντίμετρα» δήλωσε, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ από το Ηράκλειο, όπου βρίσκεται για την κηδεία της μητέρας του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρου.
Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Κουίκ τόνισε ότι «το χθεσινοβραδινό Euroworking Group πήγε καλά» και επισήμανε πως η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με τους θεσμούς, έχοντας κυρίως απέναντί της, τις εμμονές του ΔΝΤ.
«Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η κυβέρνηση δεν στέλνει υπουργούς στο Παρίσι για να πάρει έτοιμες και γραμμένες τις οδηγίες των θεσμών και σε 48 ώρες να επιστρέψουν πίσω για να τις ψηφίσουν στη Βουλή. Γιατί αυτό συνέβαινε στο παρελθόν» προσέθεσε ο κ. Κουίκ.
Ακόμη ανέφερε ότι οι υπουργοί ή υφυπουργοί που δεν μετέχουν των διαπραγματεύσεων καλό θα είναι να αποφεύγουν τα πολλά λόγια, από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτοι γνώστες της ύλης και της πορείας των διαπραγματεύσεων, σημειώνοντας πως «προκαλούν σύγχυση και τίποτε άλλο».
























































