ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας σε όλη την Ευρώπη

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας σε όλη την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ανακοίνωσε ότι, από το ετήσιο συνέδριό του στη Μάλτα, πήρε την απόφαση να στηρίξει την προώθηση της απαγόρευσης της μπούρκας σε όλη την Ευρώπη.

Με πρόσχημα την ασφάλεια αλλά και το ότι το «να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου είναι καίριο για τις ανθρώπινες συναναστροφές», το μεγαλύτερο πολιτικό γκρουπ του Ευρωκοινοβουλίου θα στηρίξει την απαγόρευση της κάλυψης του προσώπου από οποιοδήποτε μουσουλμανικό πέπλο.

«Θέλουμε να απαγορευθεί η κάλυψη προσώπου πανευρωπαϊκά» δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, μιλώντας σε γερμανικά Μέσα.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετά κράτη έχουν κινηθεί υπέρ τέτοιων απαγορεύσεων, στη βάση της τρομοκρατίας αλλά τα περισσότερα τέτοια μέτρα είχαν στόχο μόνο τις γυναίκες της μουσουλμανικής θρησκείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

Ο Φαραντούρης ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις νέες βιαιοπραγίες κατά Ελληνορθόδοξων στη Συρία

Φαραντούρης-Μανιάτης καταγγέλλουν με γραπτή ερώτηση στην Κομισιόν μονομερείς ενέργειες της Λιβύης για ΑΟΖ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr