ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Τουρκία,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοψήφισμα Τουρκία – Αποτελέσματα: Με καταμετρημένο το 96,4% των εκλογικών τμημάτων στην Τουρκία στις 19.46, οι κάλπες έκλεισαν στις 17.00, το «ναι» στη σουλτανοποίηση Ερντογάν λαμβάνει 51,5% και το «όχι» 48,5%.
Όπως βλέπετε ο χάρτης της Τουρκίας στα ηπειρωτικά της χώρας είναι «μπλε», δηλαδή λέει «ναι», με το «όχι» να βγαίνει πρώτο στη Θράκη, στο Κουρδιστάν (νοτιοανατολική Τουρκία) και στα παράλια του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου.
Το «ναι» συγκεντρώνει 24.924.006 ψήφους και το «όχι» 22.879.191.
Το πώς εξελίσσεται ο χάρτης δεν προκαλεί έκπληξη, αφού είναι γνωστό ότι ο Ερντογάν δεν ελέγχει τη Θράκη -χάνει και την Κωνσταντινούπολη- ούτε τα παράλια.
Επίσης, το Κουρδιστάν επιβεβαιώνει στο μεγαλύτερο μέρος του ότι δεν υπέκυψε ούτε στην τρομοκρατία ούτε στις «επιθέσεις αγάπης».
Να σημειώσουμε εδώ ότι στα social media καταγγέλλεται ευρύτατη νοθεία από το καθεστώς Ερντογάν και υπάρχουν και αποδείξεις.
Για «σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας» κάνει λόγο και η αξιωματική αντιπολίτευση, το κεμαλικό κεντροαριστερό Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP), καταγγέλλοντας την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να κάνει δεκτά ασφράγιστα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με στέλεχος του κόμματος.
Σύμφωνα με καταγγελία Τούρκου δημοσιογράφου στο twitter, σε εκλογικό τμήμα καταμετρήθηκαν 400 ψηφοδέλτια ενώ οι εγγεγραμμένοι ήταν 360, από τους οποίους ψήφισαν οι 240.























































