ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Γιώργος Λακκοτρύπης, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην ΑΟΖ και να προχωρήσει απρόσκοπτα τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, τόνισε ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, προσθέτοντας ότι το ίδιο αποφασισμένες είναι και οι εταιρείες που έχουν συμβληθεί με τη Κύπρο.
Ο κ. Λακκοτρύπης είπε επίσης ότι οδηγείται στο Υπουργικό Συμβούλιο μελέτη της ΔΕΦΑ (Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου) για ενδιάμεση έλευση του Φυσικού Αερίου με πλωτή μονάδα ώστε το συντομότερο να προκηρυχθεί διαγωνισμός.
Ο υπουργός Ενέργειας προέβη στη δήλωση μετά από ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων και τις τουρκικές προκλήσεις.























































