ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα το πρωί στα δικαστήρια στο Ηράκλειο καθώς εξαγριωμένοι συγγενείς της 13χρονης επιτέθηκαν στον πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.
Όπως γράφει το flashnews.gr, ο πατέρας πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.
Τότε συγγενείς της μητέρας του κοριτσιού, και πρώην συζύγου, του επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν με μανία.
Το επεισόδιο έληξε με τους αστυνομικούς να φυγαδεύουν τον κατηγορούμενο.
Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη χθες καθώς η ίδια του η κόρη, μόλις 13 ετών, τον κατήγγειλε για βιασμό.
Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση αιμομιξία, κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και ενδoοικογενειακή σωματική βλάβη.























































