ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός Υπουργός: «Υπάρχει ένα πραγματικό σενάριο όπου η Τουρκία επιτίθεται στο Ισραήλ» - Προβληματισμός για τη στάση Τραμπ
43χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - Ύποπτος ο μεσανατολίτης «πρόσφυγας» που γνώρισε σε διαδήλωση για τη Γάζα
Ο Νίκος Δένδιας γευμάτισε με τον φίλο του και καλό σύμμαχο της Ελλάδας Σάμεχ Σούκρι
Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ - 9 στους 10 «καμμένοι» από την ακρίβεια
Χάος στη Βουλή! Η Ζωή καλούσε το 100 για να συλλάβει Νεοδημοκράτες - Η Ιωάννα Λυτρίβη έβαλε τα κλάματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος Πρόεδρος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους τι του απάντησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή τους στην Κίνα, όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα την έκδοση των οκτώ στρατιωτικών ικετών στην Τουρκία, τους οποίους η Τουρκία κατηγορεί ως πραξικοπηματίες, μέλη της υποτιθέμενης τρομοκρατικής οργάνωσης του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν.
Όπως γράφει η Haberturk, ο Ερντογάν ρωτήθηκε, με αφορμή την συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και για το αν η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη στάση ως προς το ζήτημα των οχτώ Τούρκων ικετών.
Ο Ερντογάν φέρεται να απάντησε ως εξής:
«Ξεκάθαρη στάση: “Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη”. Αυτή είναι η απάντηση που [μου] δόθηκε. Είπαν [σ.σ. εννοεί “είχαν πει”] “Θα τους παραδώσουμε εντός 15-20 ημερών”, αλλά δεν έγινε».
Εδώ ο Ερντογάν λέει μια μεγάλη αλήθεια. Ποια; Ότι ο Αλέξης Τσίπρας του έκανε σαφές ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν μπορεί εκείνος να της επιβάλλει τι θα αποφασίσει.
Βεβαίως η τουρκική πλευρά επιμένει ότι η Αθήνα είχε υποσχεθεί να παραδώσει τους Τούρκους ικέτες, αλλά προφανώς κάποιος “ξεπέταξε” τους Τούρκους στο τηλέφωνο με αυτή την “υπόσχεση” για να τους “ξεφορτωθεί” και οι Τούρκοι το “έδεσαν”, ανακαλύπτοντας στη συνέχεια προς μεγάλη απογοήτευσή τους ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη.
























































