ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Δημόσιο Χρέος, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Ευρωζώνη,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο Σόιμπλε κάνει ζαβολιές και χρησιμοποιεί τεχνάσματα στο θέμα της Ελλάδας», τόνισε ο Γιοχάνες Καρς, εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), για θέματα οικονομίας, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Τετάρτη, στη γερμανική εφημερίδα «Passauer Neue Presse».
Ο Καρς κατηγόρησε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ότι είναι «ανειλικρινής».
Με τη σειρά της η γενική γραμματέας του SPD Καταρίνα Μπάρλεϊ δήλωσε στην ίδια εφημερίδα πως «είναι καιρός οι πιστωτές της Ελλάδας να τηρήσουν εποικοδομητική στάση και να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους».
«Οι Έλληνες υφίστανται εδώ και χρόνια περικοπές όπως λ.χ. στις συντάξεις τους. Αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε» σημείωσε.
Από την πλευρά του, ο Άντιον Χοφράιτερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος το κόμματος των Πρασίνων (Die Gruenen) επέκρινε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ότι «με την πείσμονα άρνησή του να γίνει ουσιαστικές ελαφρύνσεις του ελληνικού χρέους δημιουργεί μια νέα αβεβαιότητα».
























































