ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημόσιο Χρέος, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνική Κυβέρνηση, Ελληνικό Χρέος, Πάνος Ρήγας, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν μπορεί να μην υπάρχει καθαρός δρόμος για την ελληνική οικονομία», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης και υπογράμμισε ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί προβλήματα, γι’ αυτό θα υπάρξουν λύσεις».
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ολοκλήρωσε η ελληνική κυβέρνηση, αυτά για τα οποία είχε δεσμευθεί “παρόλο που σε όλη τη διάρκεια υπήρξαν πιέσεις για να στραφεί η συμφωνία του 2015 σε διαφορετική κατεύθυνση».
Υπενθύμισε ότι σε αυτό το δύσκολο τοπίο πήραμε μέτρα που ανακούφισαν τον ελληνικό λαό, αλλά για να φανεί αυτό περισσότερο στην κοινωνία “η χώρα θα πρέπει να μπει σε κανονικότητα”.
«Θέλουμε ή δεν θέλουμε να βγούμε στις αγορές και να μην υπάρχει πρόγραμμα;» αναρωτήθηκε.
Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τη ΝΔ για τη στρατηγική που ακολουθεί καθώς δεν ψήφισε ούτε ένα θετικό μέτρο για τους πολίτες ενώ τη στιγμή που φόρτωσαν με μια καταστροφή 63 δις τη χώρα από το 2010 – 2014 σήμερα κουνάνε το δάχτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης όπως σημείωσε «ευρωβουλευτές και στελέχη της ΝΔ προσπαθούσαν να αποδομήσουν τις όποιες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας και «σιγοντάρανε τη σκληρή γραμμή των δανειστών» ζητώντας να είναι πιο σκληροί οι θεσμοί απέναντί στη χώρα.
Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης του κ. Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς.
























































