ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γαλλία, Γερμανία, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Ιταλία, Πιερ Κάρλο Πάντοαν,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο επόμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις που είχε την Τετάρτη στο Παρίσι ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρούνο Λεμέρ, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Ιταλό ομόλογό του Πιερ Κάρλο Παντοάν, καθώς και με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Ο Μπρούνο Λεμέρ επέλεξε το Twitter για να σχολιάσει τις σημερινές επαφές του:
«Συνάντηση με Γ. Ντάισελμπλουμ για το επόμενο Eurogroup στις 15 Ιουνίου. Έως τότε κινητοποίηση για μια από κοινού εργασία, για μια λύση για την Ελλάδα» έγραψε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.
Μετά τη συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του ο Μ. Λεμέρ ανέφερε:
«Ιδια θέληση για την πρόοδο της ολοκλήρωσης της ευρωζώνης. Εποικοδομητική συζήτηση με τον ομόλογό μου Π. Κ. Παντοάν».
Για δε τον Γερμανό ομόλογό του έγραψε:«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση υποδέχθηκα στο «Μπερσί» τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Συνεργαστήκαμε για μια συγκεκριμένη προώθηση της γαλλο-γερμανικής συνεργασίας προς όφελος της Ευρώπης».
























































